Ruotsalaisen Kansanpuolueen nykyinen johto ja puoluetoimisto on ryhdistäytynyt ihmiskauppaa muistuttavan toiminnan karsimisessa puolueensa kenttäjoukoista.

Kaakkois-Suomen vaalipiirissä eräillä vanhoilla kähmyillä oli tarkoitus kaupata könttä ruotsinkielisten ääniä ja ostajaksi oli valikoitunut Kotkassa asuva Konservatiivisen Kokoomuksen ehdokas, kiintiönainen Marika Kirjavainen omaa sukua Sinisalo.

Kotkalainen varatuomari Leif Häggblom kirjoitti Kymen Sanomissa todella tuohtuneen kirjoituksen, jossa hän moitti RKP:n puoluetoimiston edustajia, puoluesihteeri Johanssonia, että nämä estivät Häggblomin mielestä hyvän järjestelyn toteuttamisen.

Häggblom kertasi kirjoituksessaan tiedot, että vanhastaan RKP:n paikalliset konkarit ovat sopineet äänten keskittämisestä jollekulle jonkin isomman puolueen ehdokkaalle.

Muualta on saatu tietää että keskittämisen hyötyjäksi kähmyt on tapana valita sellainen läpimeno-todennäköinen ehdokas joka antaa RKP:n paikallisille johtohenkilöille parhaat luotettavina pidetyt lupaukset. Kovalla hinnallahan ne äänet siis näin ollen on aiemmin myyty.

Häggblom kertoo Kymen Sanomissa, että korruptoitunut diili on aikaisemmin ollut voimassa esimerkiksi patakonservatiivin korruptiomiehen, Kokoomuksen likaisten temppujen ikioman osaston Jyri Häkämiehen ja ruotsalaisäänten myyjien välillä. Häggblom muistelee ylpeänä, että Jyri Häkämiehen nostaminen ensimmäisellä kerralla ylitse äänikynnyksen ja eduskuntaan saakka oli saatu aikaan juuri Häkämiehelle myydyillä ruotsalaisäänillä.

Myydyillä äänillä Kaakkois-Suomessa ja muuallakin on sitten pidetty esimerkiksi pakkoruotsi Kokoomuksen mahtavien suojeluksessa. Pakkoruotsin voimassapysyminen on siis osaltaan äänten ostamisen tulosta.

Marika Kirjavaisesta sanotaan että hän on aika puhtaaksiviljelty kiintiönainen. Kokoomuksen jotkut paikalliset miespuoliset johtajat ovat nostaneet Kirjavaista aina vähän korkeampiin kunnallisiin asemiin, koska väitetään heidän tietävän että Marika Kirjavainen ei älynlahjoillaan eikä muutenkaan kykene tekemään juurikaan itsenäistä eikä johtomiesten tahtoa uhmaavaa. Nämä miehethän eivät halua ketään fiksumpia kokoomusnaisia mihinkään tärkeille paikoille.

Marika Kirjavaisesta on Kokoomukselle ollut muutenkin hyötyä, kun häntä kunnallisiin eri toimielimiin valitsemalla, Kokoomus on saanut täytettyä tasa-arvolain määräykset että vähintään 40% toimielimen jäsenistä pitää olla naisia. Tasa-arvolakihan ei mittaa sitä ovatko valitut naiset tyhjyyttä täynnä vai onko heillä jotakin poliittista painoarvoakin. Tyhjä säkkikin täyttää lakimääräisiä prosentteja, kunhan sillä on jalkovälissään oikeat värkit.

Myös Kokoomuksen puoluejohdolle Marika Kirjavaisesta olisi tullut mieluisa kansanedustaja. Kirjavainenhan on jo tähänkin saakka osoittautunut kutakuinkin tottelevaiseksi napinpainajaksi. Lisäksi Kokoomuksen mainosjohto arvostaa sitä että kokoomuspoliitikko pukeutuu ja meikkautuu hyvin.

Jos Marika Kirjavainen olisi valittu eduskuntaan, pakkoruotsi olisi varmaankin saanut sinne yhden tukinaisen lisää. Ainakin jos ruotsinkielisten äänien hinnan osana pakkoruotsi on.

Vaikka perinteisen kotimaisen apartheid-rasistipolitiikan tekijän, Ruotsalaisen Kansanpuolueen, pitkäaikaisiin perinteisiin kuuluukin äänten kauppa, niin pikkuhiljaa äänten kauppaaminen voi tosiaan nyt sitten vähetä heidän keskuudessaan.

Nythän on Häggblomkin todistanut, että RKP:n nykyinen puolueapparaatti karsii tähänastista, ihmiskauppaa muistuttavaa toimintaa, puolueensa kenttäjoukoista. Vaikka tietenkin monet kenttäjoukkojen vanhat johtajat haluavat pitää kauppaamisperinteistä kiinni.

 

 

sarkasmivaroitus alkaa, muista se kun luet seuraavat sanat:

Mihin maailma oikein menee!!!! Häggblomin vanhurskaan tuohtumuksen kyllä ymmärtää! Konservatiivien kesken tehty ihmiskauppa tai siis äänten kauppa on nyt estetty! Kaikki vanhat hyödylliset konservatiiviperinteet ovat uhanalaisina! Demokratia voi toteutua, hyi olkoon! Kohta kaikenlaiset sosialistit ja kaikenlaiset vapaamieliset valtaavat kaikki vaaleilla täytettävät paikat, kun konservatiivit eivät enää voikaan ostaa tarpeeksi ihmisiä eikä ääniä! Tämähän on kuin maailmanloppu!